Offerte?

Warmtewerende folie houdt de warmte buiten

Wil je de warmte van de zon buiten houden? Warmtewerende folie biedt de oplossing. Deze raamfolie houdt tot 80 procent van de warmte van de zon tegen, terwijl je binnen wel geniet van het daglicht. Warmtewerende folie staat ook wel bekend als glasfolie, isolatiefolie, spiegelfolie en zonwerende folie.

Met de raamfolie houd je het in de zomer binnen lekker koel en in de winter verlies je minder warmte via de ramen. Hiermee bespaar je op de energierekening. De isolerende werking van de folie zorgt voor minder belasting voor het milieu. De UV-werende laag van de folie zorgt ervoor dat je meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleurt. Ook houdt het de schittering van de zon tegen, bijvoorbeeld op je televisiescherm.

Dankzij de speciale coating is de folie krasbestendig en kent hij een lange levensduur. Warmtewerende raamfolie is een voordeligere oplossing dan andere zonwering, zoals rolluiken en zonneschermen, en heeft geen speciaal onderhoud nodig. Ons team maakt de folie precies op maat en brengt hem vakkundig aan op de binnenzijde van het raam.