Offerte?

Vrachtwagen bestickering

Vrachtwagens zijn voor transport veel op de weg en daardoor zichtbaar voor talloze potentiële klanten. Dat maakt de vrachtwagen tot het ideale communicatiemiddel voor je reclame-uitingen. Of het nu een trekker, trailer of bakwagen is: vrachtwagen belettering is dé manier om je bedrijf groots te presenteren.

Voor vrachtwagenbelettering maakt Veldhuizen Grafisch Effect uitsluitend gebruik van hoogwaardige stickerfolies van topfabrikanten als 3M, Avery, Oracal en Grafitype.

Ons team gaat graag voor je aan de slag met het ontwerp, de productie en de montage en denkt met je mee. Wil je bijvoorbeeld permanente vrachtwagen bestickering of is het voor een korte periode bedoeld? Dat is bepalend voor het type lijm, dat we hiervoor gebruiken. Het belang van de kleurechtheid door de jaren heen, speelt hierbij ook een grote rol. Voor een kortlopende actie gebruiken we een tijdelijke belijming voor de vrachtwagenbestickering. Dit materiaal is gezien de korte houdbaarheid niet alleen goedkoper, maar ook gemakkelijker te verwijderen.