Offerte?

Autobelettering | carwrapping

Bij carwrappen voorzien wij jouw auto van een hoogwaardige folie. Hiermee creëer je een compleet nieuwe uitstraling én je beschermt de lak van de auto. Veldhuizen Grafisch Effect in Barneveld is gespecialiseerd in carwrapping. Met een autowrap maak je jouw auto persoonlijk en uniek in kleur en design of je kiest voor een full colour bedrukte carwrap met jouw reclameboodschap om snel en efficiënt te communiceren met potentiële klanten.

Carwrapping is snel en voordelig

Carwrappen biedt oneindig veel mogelijkheden. Ieder type voertuig kunnen we voor je wrappen. Met een autowrap kies je ervoor om je auto volledig in te laten pakken of alleen bepaalde onderdelen. De carwrap beschermt de lak van de auto, waardoor deze niet meer wordt blootgesteld aan weersinvloeden. Na verwijdering van de carwrap ziet je auto er als nieuw uit. Doordat carwrapping omkeerbaar is, is het geen probleem om de folie te verwijderen en de auto opnieuw te laten wrappen. Daarbij is autowrappen flexibel en snel, wat het vaak een stuk minder kostbaar maakt dan spuiten.

Carwrap folie van hoge kwaliteit

Veldhuizen Grafisch Effect maakt uitsluitend gebruik van gespecialiseerde carwrap folie van hoge kwaliteit van de topmerken van foliefabrikanten 3M, Avery en Oracal. De keuze in carwrap folie is heel divers en de fabrikanten vullen jaarlijks het kleurenaanbod aan met nieuwe varianten. Bij ons kies je folies in matte of glanzende kleuren, maar ook met speciale effecten.

Naast de standaardkleuren is het mogelijk om je autowrap full colour te laten printen met bijvoorbeeld je logo of een foto. Met onze geprinte carwrap stickerfolie rijd je rond in een design in jouw huisstijl en val je op bij je potentiële klanten.

Digitaal ontwerp

Onze grafische vormgevers bespreken samen met jou je wensen. Digitaal brengen we het ontwerp in beeld, zodat je in één oogopslag ziet hoe wij je auto wrappen.