Offerte?

Bedrijfswagen bestickering

Met autobelettering maak je van jouw bedrijfswagen een rijdend visitekaartje. Zo zorg je ervoor dat je voor (potentiële) klanten altijd zichtbaar en herkenbaar bent. Bij Veldhuizen Grafisch Effect ben je aan het juiste adres voor de professionele bestickering van je bestelauto, bestelbus, bestelwagen of je complete wagenpark. Of het nu gaat om simpele belettering, zoals je adres en website op de zijkant en achterkant, of om een complete carwrap. 

Met autobelettering bereik je gegarandeerd snel en efficiënt een groot publiek. Veldhuizen Grafisch Effect adviseert je voor een perfect passende belettering voor je bedrijfswagen voor optimale zichtbaarheid. Onze ontwerpers denken met je mee en realiseren een creatief ontwerp, waarbij ze rekening houden met je huisstijl of eerder beletterde bedrijfswagens. Ze hebben een scherp oog voor detail en letten erop dat de bestickering in het oog springt van jouw (potentiële) klanten en dat het ze stimuleert om actie te ondernemen.

We maken gebruik van vernieuwende en hoogwaardige folies en creëren zo een unieke uitstraling van jouw bedrijfswagens, die volledig aansluit op je wensen en op de huisstijl van je bedrijf.  

Fleetmarking van je complete wagenpark 

Wil je meerdere bedrijfswagens beletteren? Ons team helpt je graag met fleetmarking en voert je huisstijl door op je complete wagenpark. We begeleiden het hele proces van het ontwerp tot de productie en de montage. We zorgen ervoor dat alles efficiënt verloopt, zodat je zo min mogelijk overlast ondervindt van het tijdelijke gemis van je bedrijfswagens.