Offerte?

Veelzijdig grafisch bedrijf

Heb je een nieuwe huisstijl nodig? Wil je een eigen bedrijfsbrochure of een krachtige campagne voor jouw innovatieve product? Onze vormgevers zetten jouw boodschap om naar een uniek ontwerp op maat. Bij ons vind je de creativiteit, de meest up-to-date software en innovatieve machines in één huis.

Een schat aan ervaring

Sinds de start van ons familiebedrijf zijn drukken en printen onze specialiteit. Dat zorgt voor een flinke schat aan kennis en ervaring. We volgen alle ontwikkelingen op de voet en beschikken over de meest innovatieve drukpersen en printers. Wil jij iets dat compleet out-of-the-box is? Wij weten van de hoed en de rand en denken met je mee om dat originele idee werkelijkheid te laten worden.

Alles onder één dak

Van het ontwerp tot de uitvoering en van de productie tot de verzending: bij ons vind je alles onder één dak. Dat maakt dat we snel kunnen inspringen op jouw vragen. Of het nu gaat om visitekaartjes, fotobehang, gevelreclame of bijzondere relatiegeschenken. Zo hoef jij niet meer met een ontwerp naar de drukker te gaan of zelf je mailing in te pakken en te verzenden.

Flexibel en servicegericht

Moet last minute toch nog die nieuwe brochure mee naar de beurs? Wij denken met je mee en beschikken over de nieuwste digitale printers, zodat we snel kunnen schakelen. Wij willen jou het zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we een online platform voor zelf service ontwikkeld. Ook houden wij graag je drukwerk voor je op voorraad, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Persoonlijke aanpak

Veldhuizen Grafisch Effect is een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan laagdrempelig en persoonlijk contact. We werken met een enthousiast team dat op elkaar is ingespeeld. Heb je al kennisgemaakt met deze creatieve experts? Wij leren jou en je onderneming graag beter kennen. Zo kunnen wij alles halen uit ons grafisch werk om jouw boodschap er een te laten zijn met effect.