Offerte?

Bannerbow - Wanneer je gezien wilt worden

Bannerbow Veldhuizen Grafisch effect

Of je nu deelneemt aan een roadshow of een kleiner evenement, Bannerbow producten voegen dat extra beetje flair toe dat je zoekt. De evenementenbogen zijn flexibel en kunnen eenvoudig van een ingang naar een beursstand worden verplaatst. Een product met vele mogelijkheden. Onze evenementbogen zijn bijzonder geschikt voor tentoonstellingen of als flexibel onderdeel van een interieur.

Ze kunnen ook op verschillende manieren worden gebruikt in winkels en andere bedrijfsomgevingen. Door onze bogen als toegangspoort te gebruiken, gaan klanten letterlijk door jouw boodschap heen. Wanneer klanten jouw winkel binnenstappen, merken ze meteen dat er iets speciaals aan de hand is.

Wil je inspelen op feestdagen, vakanties of andere speciale gelegenheden? Door verschillende doeken te gebruiken, kun je gemakkelijk nieuwe ervaringen, berichten en thema’s creëren, zoals bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Halloween en andere feestdagen. Dit betekent dat je de evenementenboog het hele jaar door kunt gebruiken!