Offerte?

Raamstickers voor effectieve marketing

Raamstickers zijn een effectieve oplossing voor verschillende marketinguitingen. Voor een korte periode tijdens de sale in een winkel bijvoorbeeld, maar ook voor een langere tijd. Met opvallende raamstickers vang je de blik van voorbijgangers en trek je de klant letterlijk en figuurlijk over de streep.

Raamstickers zet je ook in om een specifieke sfeer te creëren, bijvoorbeeld in je kantoorpand. Uit onderzoek is gebleken dat de beste ideeën ontstaan wanneer medewerkers werken in een kantoor waar aandacht is besteed aan de aankleding. Dit hoeft niet duur te zijn. Daarom zijn raamstickers hiervoor uitermate geschikt.  

Met raambelettering voeg je een tekst, logo of ander decoratief element toe. Het is een mooie manier om een afscheiding te creëren voor meer privacy. Glasfolie is een van de mogelijkheden voor raambelettering. Het is een eenvoudige oplossing, maar door bijvoorbeeld logo’s en teksten uit te snijden, geeft het een chique uitstraling. Of denk aan gaatjesfolie, waarbij je wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet andersom.