Offerte?

"Het is gewoon het hele totaalplaatje"

Henk van de Steeg, Schaffelaarbos

Oorspronkelijk begonnen in de jaren 60 als kuikenboerderij, is Schaffelaarbos nu een vooraanstaande producent en leverancier van eiproducten voor zowel humane als diervoedertoepassingen. Schaffelaarbos brengt de circulaire economie een stuk dichterbij.

“Na een overname enkele jaren geleden en scheiding van de bedrijfsnaam Van de Steeg moest de hele branding worden aangepast. Er kwam een totale nieuwe huisstijl, noem het gerust een hele metamorfose. Denk aan ons wagenpark, logo, bedrijfskleding, website, noem maar op. Wij kwamen bij Veldhuizen Grafisch Effect terecht voor diverse uitingen."

"Hoe het is verlopen? In één woord: ‘super’! Ook al kom je uit totaal andere branches en spreek je niet precies dezelfde taal, we begrijpen elkaar. Ze zijn betrokken, erg benaderbaar en heel creatief in hun ontwerpen. Ik zou Veldhuizen Grafisch Effect dan ook altijd aanraden binnen mijn netwerk. Het is gewoon dat hele totaalplaatje, de aanwezige kennis en de korte lijnen die het aangenaam maken. Het is een heel fijn team heb ik persoonlijk ervaren”.

naar overzicht klantervaringen