Offerte?

"Ideaal alles onder één dak"

De boeken van LINDA communicatie

Uniek en niet standaard
"Veldhuizen Grafisch Effect heeft voor mij twee keer een boek ontworpen, vormgegeven én gedrukt. Vanaf het eerste contact is goed meegedacht over het ontwerp. Dit moest uniek zijn en ook het formaat van de boeken wilde ik niet standaard. Daarnaast zocht ik naar een dikke cover. Met een speciale laklaag is de uitstraling glossy én professioneel geworden. De boeken zijn vervolgens prachtig gebonden."

In duidelijke taal een opdracht uitvoeren 
"Ik ben erg te spreken over het meedenken van het hele team, de korte lijntjes, het snelle schakelen en de ‘afspraak = afspraakmentaliteit’. Er heerst een no-nonsense mentaliteit. Geen ‘blabla’, maar gewoon in duidelijke taal met elkaar een opdracht uitvoeren en samenwerken."

"Bovendien is het ideaal dat alles onder één dak zit. Natuurlijk heb ik zelf alle teksten en de behorende foto’s voor mijn boeken aangeleverd. Vervolgens vond de hele verdere productie in hun moderne bedrijfspand plaats. Tussendoor werd ik op de hoogte gehouden van het proces van mijn boeken en kreeg ik regelmatig de kans om tussentijdse proeven te beoordelen. Zij zitten bij mij om de hoek, dus de proeven zijn zo opgehaald. Maar online zijn alle faciliteiten ook uitstekend op orde om de klanten bij de opdracht betrokken te houden."

"Kortom, ik sluit een derde boek niet uit en zal dan zeker opnieuw bij Veldhuizen Grafisch Effect aankloppen!” - Linda van Maanen, LINDA communicatie  

Wil je een boek bestellen of meer weten? Bezoek dan de website van LINDA communicatie:

website LINDA