Offerte?

"Eén adres voor alle grafische producties"

Willy van den Brink, afdeling Media en communicatie Intronics

Intronics is een groothandel in connectivity oplossingen voor informatie- en datavoorzieningen, retail en elektronica. Intronics richt zich op de zakelijke markt en is actief in heel Europa.

“Ruim vier jaar geleden kwamen we bij Veldhuizen Grafisch Effect terecht, nadat we hoorden over hun goede kwaliteit én breed scala aan producten. Inmiddels laten we van alles drukken en printen. Onze Intronics-brochures, posters, visitekaartjes en logoplaatjes op aluminium, maar ook gadgets, zoals klokken van dibond met eigen opdruk."

Actief meedenken

"Wat erg prettig is, is dat ‘nee’ eigenlijk geen antwoord is. Ze denken actief mee en er is veel mogelijk. Onlangs vroegen we om een brochure met een luxe uitstraling en ook dan zijn er verschillende opties, zoals soft-touch of matlaminaat met spot UV. Bovendien hebben ze verschillende verpakkingen, bijna alles is te bedrukken. En als Veldhuizen Grafisch Effect het niet zelf kan produceren, gaan ze op zoek binnen eigen netwerk. Zo worden we toch geholpen en houden we de lijnen kort."

Duidelijke communicatie

"Daarnaast zijn ze heel helder en duidelijk in hun levertijden. Je spreekt af wanneer iets komt en dan komt het ook! En wanneer iets onduidelijk is in bijvoorbeeld je offerteaanvraag, bellen ze na om door te vragen. Kortom; wij werken erg prettig samen en hopen deze mooie samenwerking nog lange tijd voort te zetten”, Willy van den Brink, afdeling Media en communicatie Intronics.