Offerte?

"Mijn idee werd omgezet naar een product met grote toepasbaarheid"

De fietskratten van Bicibo

De vrolijke fietskratten van Bicibo 
"Het straatbeeld vond ik zo treurig en somber. Er kon veel meer diversiteit én kleur in. Bicibo is begin dit jaar opgericht en focust zich met vrolijke fietskratten, gekleurde banden en jasbeschermers op de particulieren en zakelijke markt."

Van idee tot toepasbaar product 
"In de oriëntatiefase ging ik met mijn schets naar Veldhuizen Grafisch Effect. Het team geloofde direct in mijn idee en dacht goed met mij mee. Met andere woorden: ik dacht hardop en zij voerden uit. We hebben verschillende materialen getest en zijn bij de gebruiksvriendelijke, duurzame fietskratten uitgekomen. Veldhuizen Grafisch Effect verzorgt alle visuals. Er zijn enorm veel ontwerpen te kiezen."

Moderne alleskunners in mens en machine 
"Bij Veldhuizen Grafisch Effect is veel grafische kennis in huis. Ze zijn erg goed in staat om creativiteit om te zetten naar iets technisch met een grote toepasbaarheid. Daarnaast kunnen hun moderne machines gewoon veel. Op korte termijn volgt ook een aanbod jasbeschermers met bijpassende prints. Eén ding is zeker: de samenleving wordt een stuk kleurrijker én veelzijdiger zo.”

Wil je de fietskratten van Bicibo bekijken? Bezoek dan de website:

www.bicibo.nl