Offerte?

"Beelden précies zoals ze horen te zijn"

Angela Gomes, kunstenares Artinprinting

“Wij doen aan kunst. Kunst die voor iedereen toegankelijk is. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om een prachtig ontwerp aan de muur te hebben hangen. Al deze beelden ontwerpen we zelf en laten we vervolgens printen."

"We kwamen via via terecht bij Veldhuizen Grafisch Effect. Als je ziet hoe professioneel ze zijn… dat zagen we al direct bij de rondleiding. Kijk, als verkoper van beelden is het enorm prettig als de beelden ook een-op-een overeenkomen. De helderheid, contrasten, details én verschillende tinten; het komt exact uit hun printer hoe het hoort te zijn. Dus precies hoe ik het als ontwerper heb bedacht. Wij zijn erg blij met de geleverde kwaliteit van de platen."

"Daarbij verloopt de communicatie ook bijzonder prettig. We kunnen altijd bellen, mailen, Whatsappen. Ze doen wat ze beloven. Ik hoef mijn klanten dan ook niet teleur te stellen, dat hun kunstwerk niet op tijd is binnengekomen. Want je kunt er altijd weer op vertrouwen dat het lukt. Het loopt gewoon vlekkeloos. Wat ons betreft, is de samenwerking voor lang”, Angela Gomes kunstenares Artinprinting.

 

naar overzicht klantervaringen