Offerte?

Pater Hoveniers

Druk & print Sign & reclame Ontwerp

Pater Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Met veel passie en plezier gaan zij aan de slag met één doel voor ogen: een fraai ontworpen tuin, die deskundig is aangelegd en onderhouden. Die passie voor groen hebben wij uitgebeeld in het ontwerp van het logo, de huisstijl en de belettering van de bedrijfswagen.

Ontwerp huisstijl

De vier diensten van Pater Hoveniers zijn beregening, aanleg, onderhoud en ontwerp. Deze pijlers komen terug met ieder een eigen kenmerkende kleur in de huisstijl. De boom staat centraal in het logo van Pater Hoveniers. Hier komen de vier kleuren van de pijlers samen tot één karakteristiek, opvallend element. De huisstijl hebben we doorgevoerd in het drukwerk, waaronder het briefpapier, de enveloppen en de visitekaartjes.

Belettering bedrijfswagen

De karakteristieke boom uit de huisstijl valt op in de belettering van de bedrijfswagen. Dit kleurrijke element springt eruit tegen de donkere achtergrond. Met een matte grijze folie komt de boom nog eens terug, wat het geheel een bijzondere uitstraling geeft.