Offerte?

Easy dot stickers

Materiaal

Easy dot stickers zijn perfect voor kortdurende reclame-uitingen en geschikt voor zowel binnen als buiten. Een easy dot sticker heeft een lijmlaag, die bestaat uit kleine lijmdotjes. Hierdoor ontstaan kleine luchtkanaaltjes in de lijm en dat maakt de easy dot sticker eenvoudig aan te brengen zonder luchtbubbels.

Easy dot stickers zijn non-permanent en laten geen lijmresten achter. Het is herpositioneerbaar en je kunt het meerdere malen plakken. Dat maakt de easy dot sticker ideaal voor reclame. Denk aan tijdelijke acties in een winkel of op een voertuig. Ook is het heel geschikt voor gebruik in de standbouw voor beurzen. De easy dot sticker verwijder je na gebruik eenvoudig van de grote panelen, zodat je ze weer schoon kunt inleveren. Bovendien plakt het bij temperaturen onder het vriespunt.

Ze zijn in diverse kleuren beschikbaar. Naast full colour zijn ze ook te verkrijgen in de kleuren rood, geel, groen, blauw en een zwarte variant. Ideaal voor advertentiecampagnes op de ramen en/of wanden.