Offerte?

Een verzorgde menukaart:
het oog wil ook wat

De kers op de taart

Een luxe gedrukte menukaart voor je eetgelegenheid is de kers op de taart. Een mooie menukaart met oog voor detail zorgt voor een verzorgde uitstraling en is de finishing touch in de beleving van je klant. Veldhuizen Grafisch Effect is gespecialiseerd in luxe menukaarten. 

Menukaart in wikkelvouw

Onze menukaarten zijn altijd van stevige kwaliteit, doordat ze zijn gedrukt op 400 grams sulfaatkarton. De afwerking van mat laminaat heeft een beschermde functie, zodat de kaarten lang meegaan. 

Menukaart in zigzag gevouwen vorm

Een uitgebreid menu of liever wat meer verdeling per vlak? Ga dan voor een vierluik zigzag-vouw. Wat je vouwwijze ook is, onze menukaarten zijn altijd van stevige kwaliteit, doordat ze zijn gedrukt op 400 grams sulfaatkarton en optioneel ook afgewerkt met een beschermend laminaat. 

Menukaart met een touch of gold

Kwaliteit. Niet alleen in jouw gerechten, maar ook in de uitstraling. Deze bijzondere goudfolie (ook verkrijgbaar in andere metaaltinten) maakt jouw drukwerk direct chique en uniek. 

Menu- of drankenkaart op hout

In één woord: stoer. Dat zijn de menukaarten in deze houten uitvoering. Met precisie bedrukken wij de houten platen op ieder gewenst formaat en in iedere gewenste vorm. Het Okoume multiplex van 6mm is daarnaast ook nog eens duurzaam.

Wil je inspiratie op doen?
Vraag ons gerust naar voorbeelden of kom langs in de showroom. Je kunt kiezen uit verschillende soorten gevouwen menukaarten. Je bepaalt zelf de vouwwijze en afwerking. Ga je bijvoorbeeld voor een extra luxe uitstraling met een glans, mat of soft laminaatafwerking? Wij drukken alles in prachtig full colour op stevig 400 grams sulfaatkarton.

Ben je op zoek naar iets anders dan anders?
Wat denk je dan van onze houten menukaarten? Ons team denkt graag met je mee voor een unieke menukaart die past bij jouw bedrijf.

Ja, dit wil ik. Hoe werkt het?

  1. Vraag hiernaast vrijblijvend een offerte aan.
  2. Binnen 24 uur ontvang jij ons voorstel.
  3. Akkoord? Lever je designs aan óf vraag ons om een creatief ontwerp. 
  4. Binnen 24 uur sturen wij je een proefdruk.
  5. Check de proefdruk. Ben je akkoord? Dan gaan wij direct voor je aan de slag.
  6. Op het afgesproken tijdstip staat jouw drukwerk klaar!

Vraag vrijblijvend meer info aan

Wil je meer weten en/of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.