Offerte?

Visitekaartjes

Een zakelijke afspraak zonder visitekaartjes uit te wisselen? Dat is toch onvoorstelbaar? Visitekaartjes zijn nog altijd een onmisbare reclame-uiting. De uitstraling ervan zegt veel over je bedrijf. Gebruik het visitekaartje om jezelf vanaf de eerste ontmoeting professioneel te presenteren en ervoor te zorgen dat je de juiste indruk achterlaat op de potentiële klant. 

Visitekaartjes

Je hebt zelf invloed op die eerste indruk. Zowel het materiaal als het design zijn belangrijk. Je visitekaartje moet zich immers op een beurs of zakelijk evenement onderscheiden van veel andere visitekaartjes en lang in het geheugen van de ontvanger blijven. Bij Veldhuizen Grafisch Effect vind je een uitgebreid aanbod aan papiersoorten, vormen en ontwerpen om een uniek visitekaartje te maken dat past bij jou en je bedrijf. 

Of je nu gaat voor de klassieke uitvoering, gevouwen of zelfklevend: Veldhuizen Grafisch Effect vervult de meest uiteenlopende wensen. We bieden een breed palet aan mogelijkheden om visitekaartjes te drukken en je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende materialen, papierdiktes en veredelingen.