Over Veldhuizen Grafisch Effect

Veldhuizen Grafisch Effect. De naam verklapt het al: het juiste effect bereiken door de juiste grafische uitingen. Hoe zorgt u voor naamsbekendheid? Hoe bereikt u die felbegeerde klant? Inderdaad, door op zijn netvlies te komen. Door in beeld te komen. Via het oog naar het hart. Een kwestie van promotie. Binnen en buiten, in en om uw bedrijf, op beurzen, bij evenementen, langs de straat, bij uw doelgroep of op het bureau. Of uw boodschap nu aan een mast hangt te wapperen of op een bureaukalender prijkt, u bent in beeld. En daar gaat het precies om.

Waarom Grafisch Effect?

Wij zijn ‘n allround grafisch bedrijf. Dit betekent dat wij naast print- en drukwerk óók alle grafische uitingen verzorgen. Wij helpen u vanaf het allereerste idee tot en met de uitvoering en realisatie. De juiste uiting op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Da’s communiceren mét effect. Tel daarbij op onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit én service…

Ons kleurrijk bedrijf is gevestigd in Voorthuizen, centraal in het midden van het land. Met een kleurrijk assortiment van a (affiches) tot z (zelfklevende etiketten) en alles wat hiertussen zit.